Workshop

Foamhoeden en -pruiken maken

Bent u op zoek naar iets unieks voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, bedrijfsfeest of voor uzelf voor de carnaval? Kom dan gezellig naar onze workshop foamhoeden en -pruiken maken. Met foam maakt u de mooiste creaties. Foam is kleurecht, licht van gewicht en waterbestendig. U kunt een mooie grote pruik maken of een leuke aparte hoed zonder dat het te zwaar wordt. Wij hebben een aantal voorbeelden die u kunt maken, maar heeft u zelf een leuk idee, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het product en laten wij u zien hoe het in zijn werk gaat. U gaat gegarandeerd met een mooi exemplaar naar huis. De workshops worden op diverse locaties in Lingewaard gegeven. Minimale groepsgrootte is 4 personen, maximale groepsgrootte is 10 personen.

Tijden van de workshops zijn: op dinsdagavond en woensdagavond vanaf 19.00 uur. Of in overleg op een andere dag.

Aanmelden
Graag aangeven met hoeveel personen u komt en op welke dag. Ook horen wij graag of u een hoed of pruik wilt maken en in welke kleuren, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Aanmelden kan via info@hetfestijn.nl of bel naar 06-5152 5254. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en de locatie door. De workshop duurt 4 uur en kost 34,50 euro per persoon. Inlcusief koffie/thee, een drankje en wat lekkers.


Bekijk foto's
Workshop

Gezellig Schilderen

Leuk voor een vrijgezellen uitje, vriendinnenmiddag of verras uw familie, personeel met een workshop schilderen. Ieder maakt zijn eigen unieke schilderij, het is erg leuk om te doen en iedereen kan het. Na de workshop gaat u met uw eigen unieke schilderij naar huis.

De workshop wordt gegeven op diverse locaties in de gemeente Lingewaard. Vrijdagochtend van 9.30 – 12.30 uur, zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur. Minimaal aantal deelnemers: 3 Tijdsduur is circa 3 uur. de prijs is 27,50 euro per persoon. Inclusief koffie/thee, een drankje en wat lekkers.

Wilt u de workshop uitbreiden met een lunch, vraag naar de mogelijkheden.

Wij komen naar u toe. Heeft u zelf een geschikte locatie en vindt u het leuk om uw personeel/gasten te verrassen, dan kunnen wij ook naar u toe komen. U zorgt alleen voor tafels en stoelen waarop geschilderd mag worden en wij doen de rest. Minimaal aantal deelnemers: 8.

Aanmelden
Graag aangeven met hoeveel personen u komt en welke dag uw voorkeur heeft. Voor info of aanmelden kunt u een e-mail sturen naar info@hetfestijn.nl of bellen naar 06-5152 5254.


Bekijk foto's

Contact

Het Festijn
Mirjam Minkhorst

Adres
De Houtakker 3
6681CW Bemmel

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel met 06-5152 5254 of gebruik onderstaand contactformulier.