Over ons

Het Festijn Kledingverhuur is opgestart in 2003. Ter ere van onze verjaardagen gaven mijn tweelingbroer en ik, Mirjam Minkhorst, een feestje in de 60/70-jarenstijl. Hiervoor moesten wij op pad om in gepaste kleding op ons feest te kunnen verschijnen. Toen wij erachter kwamen dat er niet veel verhuurbedrijven waren in onze regio (Arnhem en Nijmegen), werd het idee geboren om zelf een kledingverhuurbedrijf te beginnen.

De zoektocht naar gepaste kostuums was nog niet zo gemakkelijk. De Kamer van Koophandel kon mij niet helpen, ook zij hadden geen idee waar ik de kleding kon inkopen. Uiteindelijk ging ik naar feestwinkels en heb ik namen van bedrijven via de labels in de kleding opgezocht. Deze bedrijven ben ik gaan benaderen en zo kwam ik heel langzaam bij de goede groothandels terecht. Als je er eenmaal tussen zit, gaat het balletje rollen en vinden ze jou. Toen nog een leuke naam bedenken en Het Festijn Kledingverhuur was geboren.

Uitbreiding
Langzamerhand werd de voorraad kostuums steeds groter. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Bij elk kostuum hebben wij ook dat leuke bijpassende hoedje, brilletje, pruik of andere accessoire. Met mijn horeca-achtergrond was de stap makkelijk om Het Festijn Kledingverhuur uit te breiden met het organiseren van feesten en partijen. Als je 25 jaar in de horeca hebt gewerkt, blijft dat kriebelen. Een erg leuke aanvulling!

Na een tijdje merkte ik bij de kledingverhuur dat vooral rondom carnaval mensen op zoek zijn naar iets unieks. Iets wat bij hun thema past, iets waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de rest. Toen ben ik begonnen, na het volgen van een aantal lessen, met het maken van foamhoeden en -pruiken. Inmiddels geven we workshops en hebben we al tientallen cursisten blijgemaakt met een mooie creatie. Menig cursist is tijdens de optocht al in de prijzen gevallen.

Contact

Het Festijn
Mirjam Minkhorst

Adres
De Houtakker 3
6681CW Bemmel

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel met 06-5152 5254 of gebruik onderstaand contactformulier.