Workshop

Foamhoeden en -pruiken maken

Bent u op zoek naar iets unieks voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, bedrijfsfeest of voor uzelf voor de carnaval? Kom dan gezellig naar onze workshop foamhoeden en -pruiken maken. Met foam maakt u de mooiste creaties. Foam is kleurecht, licht van gewicht en waterbestendig. U kunt een mooie grote pruik maken of een leuke aparte hoed zonder dat het te zwaar wordt. Wij hebben een aantal voorbeelden die u kunt maken, maar heeft u zelf een leuk idee, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het product en laten wij u zien hoe het in zijn werk gaat. U gaat gegarandeerd met een mooi exemplaar naar huis. De workshops worden op diverse locaties in Lingewaard gegeven. Minimale groepsgrootte is 4 personen, maximale groepsgrootte is 10 personen.

Tijden van de workshops zijn: op dinsdagavond en woensdagavond vanaf 19.00 uur. Of in overleg op een andere dag.

Aanmelden
Graag aangeven met hoeveel personen u komt en op welke dag. Ook horen wij graag of u een hoed of pruik wilt maken en in welke kleuren, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Aanmelden kan via info@hetfestijn.nl of bel naar 06-5152 5254. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en de locatie door. De workshop duurt 4 uur en kost 34,50 euro per persoon. Inlcusief koffie/thee, een drankje en wat lekkers.


Bekijk foto's

Contact

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel met 06-5152 5254 of gebruik onderstaand contactformulier.